Over ons

Een belangrijke verbinding tussen de gemeente en de inwoners zijn de Erkende Overlegpartners (EOP's). Dit zijn bewoners, ondernemers en andere personen uit een dorp, wijk of buurt die namens de inwoners praten. De EOP's zijn de vaste gesprekspartner van de gemeente. Zij zijn ook belangrijke contactpersonen voor alle inwoners uit het gebied.  

Overleg met de gemeente

De burgemeester en de wethouders bezoeken Erkende Overlegpartners vaak. Dan praten ze over onderwerpen die spelen in een dorp, wijk of kern. Als het kan, gaan de burgemeester en de wethouders daarna met die onderwerpen aan de slag.

De bewoner als adviseur

Erkende Overlegpartners kunnen de gemeente advies geven over allerlei onderwerpen als plannen, doelen, beheer of verbeteringen. 

Eigen geld

Alle Erkende Overlegpartners hebben geld van de gemeente gekregen wat ze zelf kunnen besteden. Ze kunnen het gebruiken voor dingen die zij belangrijk vinden in hun dorp, wijk of kern.

Erkent Overleg Partner Angelslo

Statenweg 107
7824 CW Emmen

Tel: 0591 - 62 25 78
E-mail: info@eopangelslo.nl

KvK nr: 41017269
Het laatste nieuws
Nieuwe website online!

Met trots lanceren wij onze compleet nieuwe website. In de afgelopen weken is er op de achtergrond gewerkt aan deze nieuwe website. Met de gewijzigde vormgeving en structuur kom je binnen enkele muisklikken meer te weten over zaken die spelen in onze....

> lees verder
Adres:
Erkent Overleg Partner Angelslo
Statenweg 107
7824 CW Emmen
Tel: 0591 - 62 25 78
E-mail: info@eopangelslo.nl
Social media:
Locatie en route: