Parkeren bij Winkelcentrum Angelslo

Geplaatst op 1 December 2016 in de categorie ,

De gemeente Emmen en Multi Netherlands (namens DGRP Angelslo) hebben samen een plan gemaakt voor de parkeerproblemen rond het winkelcentrum Angelslo. In overleg met de winkeliersvereniging en de wijkvereniging Angelslo zijn verschillende mogelijkheden bekeken om het parkeerterrein op korte termijn uit te breiden. Er is voor gekozen om op de bestaande parkeerplaatsen rondom het winkelcentrum ongeveer 30 extra parkeerplaatsen te maken. De verwachting is dat begin 2017 de werkzaamheden kunnen starten.

Daarnaast gaan de gemeente Emmen en Multi Netherlands met elkaar om de tafel om te kijken op welke manier nog eens circa 100 parkeerplaatsen kunnen worden gerealiseerd in het groengebied tussen het winkelcentrum en de sporthal.

Sinds begin 2016 heeft het winkelcentrum Angelslo een nieuwe eigenaar: DGRP Angelslo. Multi Netherlands is van plan om namens DGRP Angelslo flink te investeren in het moderniseren van winkelcentrum Angelslo. In de planning staat de aanleg van een nieuwe tegelvloer, een houten lamellen plafond en duurzame LED verlichting en groot schilderwerk binnen en buiten. In combinatie met de uitbreiding van het aantal parkeerplaatsen kan winkelcentrum van Angelslo weer een flink aantal jaren vooruit.